Рядженi

Ряджені, ряджені ходять містами,
Інакомислячих хижо пантрують,
Ставлять прогалини поміж словами,
Недобровільно із кимось мандрують.

Ряджені, ряджені, день Геловіну
Геть не щодня. Оповиті мовчанням
Наслідки "мандрів" таких для країни,
Відгомін дивний від "колядування".


Рецензии