Радывылов впечатляет

Радивилів вражае.

Мій Бог на землю радість вилив
Назвав це місце Радивилів.
Край ялинових лісів
Моїх пращурів дідів.
Чарівних мавок і древніх волхвів
Щедрих лісових дарів.
Людей патріотів трударів
Сміливих мужніх воїнів.
Тут легко дихати і жити
І заборонено тужити.
Усюди квіти сміються діти
До біса війну нам треба жити.
Нам треба жити добро творити
Щомиті свое життя любити.
Давайте пращурів просити
Дух Перемоги оживити.
Нам Перемога вкрай потрібна
Без неї країна не вільна.
Без неї втрачені надії
Без неї марні всі події.
 А  з нею ми коханці долі
Ми ковалі  своеї ВОЛІ.
Тверде слово і воля Бога
І буде наша ПЕРЕМОГА!!!
24.08.2022.      
Твердохліб К.В.


Рецензии
Я також вірю, в нашу Перемогу,
Я знаю, що над нами Воля Бога,
Бо Україна ненька в нас навік одна,
Едина, рідна Україна іншої нема.

Алексей Широков 3   28.07.2023 12:11     Заявить о нарушении