Вясновыя дажджы

Вясновыя дажджы
Так весела звіняць.
Вясновыя дажджы
Мае цалуюць рукі.
Вясновыя дажджы
Жадаюць мне сказаць:
"Прачнулася зямля!
Яе ты чуеш гукі."

Вясновыя дажджы
Так радасна звіняць.
Вясновыя дажджы
У танцы з парасонам.
Вясновыя дажджы
Імкнуцца мне сказаць,
Што адышла зіма,
Па ўсім зямным законам.


Рецензии