Рожевий вiрш Рожевiй Дiвчинцi

У кожної пані – свої кольори,
Та є потаємний – душевний...
Я визнав твій колір жіночої гри,
Твій колір таємний – рожевий.

Ти можеш вказати на колір любий
І бавитись поглядом скоса,
Та я не піддамся на жарти з-під вій
І я не скажу тобі: «Досить».

Я серце рожевеє визнав твоє
І визнав рожевую душу,
Я інші забув кольори: хай як є –
Я жити рожево вже мушу.

Я прагну рожевого стану твого –
Рожевий мені до вподоби...
Не скаржусь – рожево цілую в чоло
Рожевість найвищої проби...


Рецензии