Чудеса навколо...

 
* * *
Який  цікавий
 диво - світ  придумав
 Бог  навколо:

З  барвистих  квітів  і птахів,
метеликів  чудових !

Листочок  кожен  і  моря,
Такі  сніжинки
  ніжні !

Веселку  в  небі,
 зорепад
І  блискавиці  грізні !

Відтінків  стільки  й
 кольорів
Створили  Божі  руки,

І  безліч  ароматів  є,
І  неймовірних 
звуків !

Невже  не  бачиш  цього  ти ? 
Байдуже  все  сприймаєш

І  ласку  Господа  Христа
 ще  й  досі
 відкидаєш ?

Бог  любить  радувати нас, 
Творінням  дивувати,

І  хоче,  щоб  в  подяку  ми
Його   хотіли
 знати.
* * *

Людмила  К. - В.
2023
( Фото Нет)


Рецензии