Me Mori

Коли мій принц мене залишив,
Я вперше в житті не шукала причини.
Причина була відома, і досить проста -
Мій принц шукав тіло, не душу людини.
Він грався не в шахи. Він грався в чуже життя.

І мрії, яким вже, на жаль, нема вороття
Скорилися під отрутою його легких слів:
"Я в тобі знайшов тепло, я знаю твоє ім'я,
Але покохати тебе я не зумів"

І біль була така стрімка і така шалена,
Що навіть не визвала сльози,
Лиш посмішку здивування і пару слів.
Я лишила йому серце на тому слизькому порозі,
А він мені - спогади і кілька солодких снів.


Рецензии