Лупь

  Need me sometimes
 a very clever
  sick for a
   shelter

 Mine Mom  as didnt
 say
   get got a D-jet's  boy  ~away

 -  Miami - ?
 where is it
  here - und - 0vertime there  ?
 
 It get it take from
 three-3  markets from
   pасkaging a place  -  that must me kill
 -  Tadjika  -  - -  Are u kiddind
 
-  Where's it to go - to  ?
-  До  Молчуновой Каitte  ?
   As Lady Gaga und  Larra-Fabian - имЪ - в
  Ревтоввъ
    приезжала 

-  Полные карманы     !
-  Долбоёбы - is testing

   na-x n  Kurds.com - в людской
     cloake

  я лишь частица
 для колорита

   курю в эл-ке на всех
огрызаясь

 -  Боже , Mine Debol ,
    мне нет
    Аvacado      !-?

   

 


Рецензии