Плывём на волнах

  Н. Бидненко
Пливемо на хвилях печалі,
Та кожен із нас на своїй...
Життєві уроки повчальні,
Уламки розтрощених мрій.
Латаємо рани любовні,
У душах тамуючи щем.
Ці втрати кохання безкровні
Хай змиє весняним дощем.
Зітхаємо, молимось Богу,
Надіями марим вночі,
Щоб, вітру віддавши тривогу,
Заснуть на твоєму плечі.
Гойдають нас хвилі печалі,
Бо Доля бува неправа...
Та будуть ще сонячні далі
І будуть жадані слова!
***
Плывём мы на волнах печали,
Но каждый из нас - на своей...
Уроки судьбы получали,
В обломках мечтательных дней.
Латаем любовные травмы,
Души устраняя  разлом.
Любви обескровленной раны
Пусть смоет весенним дождём.
Вздыхаем и молимся Богу,
Надеждами бредим в ночи,
Чтоб ветру отдавши тревогу,
Заснуть на любимом плече.
Качают нас волны печали,
Судьба не всегда же права...
Но будут лазурные дали
И нежные будут слова!


Рецензии