Прокурений день

ПРОКУРЕНИЙ ДЕНЬ  - РВАНИЙ СВІТАНОК
ЩО ТО ЗА ДЕНЬ? – ЩО ТО ЗА РАНОК?

ЩО ЗА ЖИТТЯ – ВІТЕР У ПОЛІ
БЕЗГЛУЗДЯ НОЧЕЙ – ТА ЗЛОЇ ДОЛІ..

ТИ НЕ ХОТІЛА КОХАННЯ  \   ТИ НЕ БАЖАЛА \ РОБИТИ АКЦЕНТ
І ЩО ТО МИЛА ЗА РАНОК? \ ЯКЩО НЕ ГОДУЕШ – БОРЩЕМ?

ЧУЄШ МІЙ ДЄНЬ? – ЧИ ОДИНОКА?
БЕЗГЛУЗДЯ НОЧЕЙ – ДАЙ МЕНІ СПОКІЙ

ЗНАЙДИ СОБІ НІЧ – ЗНАЙДИ СОБІ РАНОК
Я БІЛЬШЕ НЕ ТВІЙ – ПРОБАЧИШ КОХАНА?

ТИ НЕ ХОТІЛА КОХАННЯ  \   ТИ НЕ БАЖАЛА \ РОБИТИ АКЦЕНТ
І ЩО ТО МИЛА ЗА РАНОК? \ ЯКЩО НЕ ГОДУЕШ – БОРЩЕМ?


Рецензии