Qizil chiroqni xam Qiziqarli suratlar she riy izox
«Qizil chiroqni xam…» (Qiziqarli suratlar — she;riy izoxlar bilan)
«BАXTLI KUNLАRDА XАM…»
-Baxtli kunlarda xam, o;tmishni eslab,
“Kim edim” deb so;ra – “qaddingni rostlab”!.
…………(Davomi)……….
Свидетельство о публикации №123031608181