Вона

 Вона молиться кожного дня за життя і здоров'я.
 Вона молиться кожного дня, щоб війна не торкнулась.
 Вона в Польщі не дивиться часто на небо і зорі.
 Вона в Польщі чекає на день, коли можна вернутись.

 Вона пише вірші, відчуваючи спрагу без рими.
 Вона пише вірші, бо так хочеться їй щось сказати.
 Вона вчить польську мову, щоб казати "Dzi;kuj;" країні.
 Вона вчить польську мову, щоб природу сильніш відчувати.

 Вона дивиться фільми про ніжність, собак та кохання.
 Вона дивиться в спогади, щоб не було сильно лячно. 
 Вона любить тюльпани, троянди, що є різнобарвні. 
 Вона любить поезію, що до мурах   пробирає.

 Вона хоче додому, щоб випити кави із тортом.
 Вона хоче додому, щоб випити келих повітря.
 Харків ніжно бринить в ній, як вся Україна, що вдома.
 Харків - це її світ. Харків - віра, любов і надія.

 16. 03. 2023.


Рецензии