Загадка 6

* * *
Красу  неймовірну Господь  мені  дав,
І  пір'я  чудово  так розмалював.

Погляньте, корону прекрасну  я  маю -
Голівку  мою  вона прикрашає.

Коли  прилітаю  я  знов   
навесні -
Линуть   в  траві    дивовижні  пісні.

Варто  мій  голос  хоч
раз  вам  почути -
Ніхто  вже  не  зможе
про  нього  забути.
* * *

Людмила  К. -  В.
Кн ." Країна загадок  1"
( Малюнок авторки )


Рецензии