Загадка 5

* * *
У  шубі  рудій  вона  з пишним  хвостом.
Її  упізнати  можна кругом.

В  казках  дуже   хитра
 і  любить  брехати,
І  хитрістю  хоче  завжди  щось  взяти.

Така  від  природи  у
 неї  вже  звичка.
То  як  її  звати,
 малята ?.......
* * *

Людмила К.- В.
Кн." Країна загадок 2"
(Фото Нет)


Рецензии