Загадка 3

*  **  *
Хто  це  у  небі  малює красиво,
Тільки  надворі  закінчиться  злива,

Ніби  коромисло  у ніжних  барвах
Сяє  доріжками  зверху так   гарно ?!
* * *

Людмила К.- В.
( Фото Нет)
2023


Рецензии