твар неба
Шэрага, цяжкага,
Сумнага неба
Пытае «навошта?»
Кожная цэгла,
З кожнаю пляшкаю:
Цi будзе нам лета?
няхай i апошняе.
Дацягнуць да лета
З усiмi пытаннямi,
Спякотнанага лета
Але пажаданага...
Такая вось мэта
i сэнс iснавання:
Пад вагаю неба
Не страцiць каханую..
Свидетельство о публикации №123031506159