Тиша

 І нічого вже не радує, нічого не тішить.
 Біль стискає ще сильніше загоєну тишу.
 Навкруги все незнайоме, чуже і не моє.
 Харків кашляє ночами тривогою - кров'ю.

 Розриваються від крику всі штори надії.
 Ти сидиш посеред міста - нічого не вдієш.
 Від обставин розпадаються дні на хвилини.
 День проходить у секундах і довгих годинах.

 І нічого вже не хочеться, хандра підповзає.
 Ти в чужих краях невидима, ніхто не чекає.
 Березневий сніг дощем невідомим розтане.
 Я мій Харків так взаємно і сильно кохаю.

 Від обставин опускаються кожен день руки.
 У батьків знову тиск і проблеми, що мучать.
 В них букет із хвороб. Я одна. Більш нікого.
 Серце тихо мовчить. Потім плаче тривога...

 13. 03. 2023.


Рецензии