Втрата
Знайшов і втратив.Так буває.
Цілунки були не палкі,
А серце... серце забуває
Про почуття твої мілкі.
І слово твоє вже не гріє,
І обіцянка не п'янить.
Ось так і помирають мрії,
Щасливу не пізнавши мить.
Гадала я що ти літаєш,
Та озирнулась - крил нема,
А говорив що ти кохаєш -
Такій любові гріш ціна.
Душа образи не пробачить -
Десь глибоко мені болить.
Коли кохана твоя плаче,
Чи варто вже тебе любить?
Слова-слова - не раз так було...
Та марно витрачаєш час,
І серце моє вже забуло.
У нас немає більше нас.
Знайшов і втратив.
Свидетельство о публикации №123031400577