Агромол

Що таке це - "агромол"? -
Кіт хотів дізнатись
Розпитав він про це "мол",
Щоб туди податись.

Кфт - красуньчик був собі,
Дуже вже охайний.
І сподобався юрбі
Робітниць всіх гарних.

Стали пестити кота,
Він Їм муркотати.
Логіка же ця проста,
Знають її діти.

Кожен щось та дасть коту
З'їсти щось смачненьке.
Хто на вахті - на посту,
Роблять це тихенько.

Вже погладшав котик наш,
Дуже став кругленький,
Бо не їсть він більше каш,
А лише сардельки..

Їсть він також твердий сир,
Лискає сметану
І молочний сир без дір
Їсть без перестану.

Є сніданок та обід,
Є в кота вечері
І живе наш кіт без бід
Вже не влазе в двері.

Дармоїдів цих котів
треба гнати в шию
І не пестити "братів" -
Здійснювати дію.                               


Рецензии