Книга
На свято книгу цю.
Тоді мені сказали,
Щоб прочитала всю.
Є в книзі дивовижній
Багато сторінок.
Про квіти є, про вишні
І як біжить струмок.
Є літери в цій книжці
І є малюнки в ній.
Знайомство буде ближче -
Зміню характер свій.
Почну коли вивчати
Я літери сповна
Та зможу їх складати,
Щоб виникли слова.
Як буду я читати,
Відкриється мені
Про долю і гармати
У рідній стороні.
Про те, я захищали
Від рашів весь наш край
І як життя віддали,
Щоб край наш був, як рай.
Та щоб в садах зелених
Був чути спів птахів,
До школи відправляли
Маленьких школярів.
На нашу Україну
Ніхто не посягав
І на мою Країну
Ніхто не нападав.
Щоб розквітали квіти
На вулицях, садах,
раділи завжди діти,
Лелека сів на дах.
Усе я прочитаю,
Бо книга в мене є.
І я собі гадаю,
Що радість не мине.
Свидетельство о публикации №123031401998