Кохання - як eдиний шанс на вiчнiсть

Я обіймаю і кажу у вічі –
І хай весь світ дослухається слів
Про те, що я з роками зрозумів:
"Кохання – наш єдиний шанс на вічність".

Крізь радість, крізь біду, крізь протиріччя,
В яких і радість, і біда злились,
Я сам собі пишу щомиті лист:
"Кохання – твій єдиний шанс на вічність".

І знов вдивляюсь у твоє обличчя,
В якому кожна риса – мить буття,
А у душі рядок, як сенс життя:
"Кохання – мій єдиний шанс на вічність".


Рецензии