Битлз Через Вселенную!

Words are flowing out like endless rain into a paper cup
They slither while they pass, they slip away across the universe
Pools of sorrow waves of joy are drifting through my opened mind
Possessing and caressing me

Jai guru deva om
Nothing’s gonna change my world
Nothing’s gonna change my world
Nothing’s gonna change my world
Nothing’s gonna change my world

Images of broken light which dance before me like a million eyes
They call me on and on across the universe Thoughts meander like a restless wind
Inside a letter box they
Tumble blindly as they make their way
Across the universe

Jai guru deva om
Nothing’s gonna change my world
Nothing’s gonna change my world
Nothing’s gonna change my world
Nothing’s gonna change my world

Sounds of laughter shades of life are ringing Through my open ears inciting and inviting me Limitless undying love which shines around me like a million suns
And calls me on and on across the universe

Jai guru deva om
Nothing’s gonna change my world
Nothing’s gonna change my world
Nothing’s gonna change my world
Nothing’s gonna change my world
Jai guru deva Jai guru deva
Jai guru deva Jai guru deva
Jai guru deva Jai guru deva…

Что слова? Они как дождь
Несут то правду, а то ложь,
Скользят меж туфель и калош.
Попробуй смысл в них поймай!
Меж печальных серых луж
И волн игривых, неуклюжих,
Слова закутали меня.

Припев:
Джай Гуру Дева, Ом
Этот мир не изменить!
Этот мир не изменить!
Этот мир не изменить!
Этот мир не изменить!

Свет, в осколках отразясь,
Танцует словно море глаз,
Зовет в лицо мое смеясь
В далекий горизонт.
Но блуждают мои мысли
В почтовом ящике повисшем,
И ветр, уносит поразмыслив
Через вселенную меня.

Припев:
Джай Гуру Дева, Ом
Этот мир не изменить!
Этот мир не изменить!
Этот мир не изменить!
Этот мир не изменить!

Жизнь звенит в моих ушах.
Любовь, как ветер в парусах,,
Гудит на реях и снастях!
Солнце подлило огня
И вот несет на крыльях дня
Любовь, играя и звеня,
Через Вселенную меня


Рецензии