Неистовые дни

   О.Косенко
Несамовито дні весною пахнуть
Несамовито сонце кличе жити
А хмари як орда летять на Бахмут
І плаче небо кулями прошите
Хай плаче небо
Ніколи нам плакать
У лютий час кривавого двобою
У лютім шалу кожної атаки
Ми Всесвіт закриваємо собою
Від лиха
Від прокляття вікового
Від кабали
Від зради і від страху
І сонце осяває нам дорогу
Нехай орда як дим летить на Бахмут
***
Неистовые дни весною пахнут
Неистовое солнце манит жить
А тучи, как орда летят на Бахмут
И плачет небо пулями прошито
Пусть плачет небо
Некогда нам плакать
В грозный час кровавого двобоя
В грозном безумии каждой атаки
Мы мир закрываем собой
От греха
От проклятия векового
От кабалы
От предательства и страха
И солнце освещает нам дорогу
Пускай орда как дым летит на Бахмут.


Рецензии