сьогодення

чи зірки так зійшлись зусіль де не глянеш горить
і стріляють зусіль і дорог навпростець вже немає
бо в Європах Америках чавкає хтось або спить
в сенсі просто живуть і не дуже війну цю сприймають

я же часом прошитий чомусь як стерня на вітру
бо люблю цю країну хоч поки що з щастям не дуже
може ж що не дарма я тут жив і живу
це й моє сьогодення і біль і журба моя друже
_____________________________________________
посміхаеться сонце ранкове скрізь хмари та дим
незабаром минеться усе
                обсипаючись порохом в вічність

лютий 2022


Рецензии