Чому...

Чому не вірю більше  я  в  слова?
Чому не вірить сердце у  кохання?
Чому  так мало посміхаються  мої вуста?
Чому на  думці спомин лиш про твоє мовчання?

Тому, що в слові є брехня...
Тому, що в серці  мою рану...
Тому, що, коли  болить душа,
То гине  віра, складаючи всі пазли...

Навіщо брешете мені  ви?
Чим завинила перед вами Я?
Чи може  прикрашаючи свої гріхи -віршів рядками,
Так мрієте ви заспокоїте мене?

Навіщо це вам, скажить мені  на милість.
Чим же таким так зачіпила  вас?
Мені здається, що самі ви
Ще на знайшли на  відповідь мені слова.
 
То не  брешить, не гайте  часу,
Та не шукайте  у  словах прикрасу ...
Не має сенсу  ця  фальшива гра!
Нема  кохання, то навіщо всі оці слова, а часом щей  мовчання....


Рецензии
То не брешить, не гайте часу,
Та не шукайте у словах прикрасу ...

Раиса Горкавчук   07.11.2023 23:04     Заявить о нарушении