Сакавик

А сакавік віншуе ўсіх жанчын,
І дорыць кветкі, дорыць пажаданні
І віншаванні блізкіх і мужчын,
У Вайбеоы зрання няма маўчання.

Пяшчоту дорыць, дорыць прыгажосць,
Нясе вясну, каханне, радасць, шчасце,
І адчувае сэрца маладосць,
І думаеш, нібыта ты ў казцы!


Рецензии