на кам яних сходах
закляклі кам'яні ноги
і чола не пориваються уперед
а погляд геть окаменів
кам'яніють нігті і навіть малесенькі ворсини
у ентропійній суті Вчорашнього
не вдивляйся та не споглядай
щоб самому не перетворитися у стовпа...
- Нізащо!
так промовляє вельми рухливий Дух
і Плоть його вірнопіддана
16 Ciчня 2023
Свидетельство о публикации №123031109306