В часи прийдешнi

Од віку був де ти
І там себе лишив
Пейзаж сей праведний лежить.
Арахно, знай - клубок плети!
Тож про Орфея поведу розмову!
А ти послухай, як гукають сови...
Сей чоловік чи просто бог
На плечі накидає тогу
В віршах напевне виділяє епілог
Кіфару виробив із рогу
В часи прийдешні веде блог
7 Січня 2023 Року


Рецензии