Танго ангелiв

Ще з тих часів, коли я щез
Із обрію того далекого, де заповзято
Вовтузять одне одного
Ревниво споглядають - ну хто ж то вирвався вперед...
Надовго чи?
А може посковзнеться?
До трону доповзе?
Чи схопить жезл?
Чи так усе йому минеться?
Отож, де товпляться
В Систему входять пазлом в пазл
Мене нема давно.
Тому й не вхопить лихоманка
Я тішуся єдиним сном. Пустопорожнє слово
Базікання та пересуди не цікавлять.
Од віку скорпіони та й прославлять
Слово ж
Не оливо, а злато
І теє твердить кожний атом.
Лиш варте Правди
Не брехні, афери...
Забув тієї сморід ери!
До біса йорзають суфлери
Коли танцюють ангели у танго
5 Січня 2023 Року


Рецензии