Нiч мiняю на вiршi за курсом доволi хорошим

Ніч міняю на вірші
За курсом доволі хорошим.
Ніч – це творчості тиша,
Яку не придбаєш за гроші.

Так, бувають рядки,
Що створилися з блискавки й грому.
І бувають такі,
Що з чужини, далеко від дому.

Цінні всі – всі вірші:
Ті, що з бурі, і ті, що із тиші,
Аби тільки з душі
Непродажні виходили вірші...


Рецензии