Одноэтажная Гватемала

   Sukki 
 вы никогда

 ни исчезните
 отт
  the Russian-radiation

 15- buttons -  на выбор            ъ

 Should me - a one outstanding
tell me
  theirs code -  : cphyfered

 The Ocean will come
 so mild to heals

 Und - get it back
so abrupt 

 - F-k G4u-va - Run up to ours
  Shelter del Fuego   -  !?


 Sukka - профессор Ъ
 

---
 come fill in out  continue - !  I'm very
cold as green as got a very - very STUPID SKR VERY PREZIDTNT PUFTIN_25 
- КОМУ _  СВиблово -  Достануться  рынки - !!!
- Sorry - Z start-go -  в  Бмберево !

-  It' Mine Pleasant a Choise
  to ///  - то , kiss You !

 

 
 


Рецензии