Trandafirii
К И Ш И Н Ё В
(Mold)
Fie c-a viata scumpa ce-o traim,
Sa ne fie numai trandafiri.
Cu trandafiri in preajma sa traim,
Sa inflorim frumos,adinc,sublim.
Sa mirosim specific,mult si fin,
Precum mirosul dulce,a unui trandafir.
Traindu-ne viata, mereu sa pretuim
Cu-acelas zambet pur de trandafir.
Noi, cat traim,traim cu trandafirii,
Ei ne ingana viata cu spiretul iubirii.
Ei sant simbolul vesnic al iubirii,
Din trandafiri se naste clipa armoniei.
Cu trandafiri in pas pornim spre fericire,
Si mirosim ales precum miroase trandafirii.
Свидетельство о публикации №123031004133