К1анид галаз

Я руш, я руш,я къизил къуш,
Са вахтуда тир зун ваз хуш.
Эгер гила к1амачт1а зун,
Ихтияр я ваз къакъатун.

И кар, а кар багьнаяр кьаз,
Себебсуз зи кефияр хаз,
На ваз масад кьунат1а яр,
Зазни дуьнья туш хьи мад дар.

Бахтлу хьуй вун гъейрид галаз,
Пашман туш зун к1анид галаз.
Заз паркутар авурди туш,
Вич гуьзел я женнетдин къуш.

Мад чи гъенел къвемир вун гьич,
Ваз гудай захъ амач хьи ич.
Дуьнья тирвал фида къугъваз,
Бахтлу я зун к1анид галаз.

     10.03.2023.


Рецензии