Безхатько - песик

 Шматочок тиші посеред уламків дому.
 Лежить безхатько - песик на руїнах неба.
 Він свідком став того, як наступає кома.
 Його сім'я на Землю більше не вернеться.

 Ракета вбила всіх, до кого він був ніжним.
 Тепер нікого більше в нього, окрім себе.
 Він залишився в цьому світі, в цьому місті.
 В очах у песика б'ють сльози біля серця.

 Четвер став вироком для песика, родини.
 Ракетний обстріл б'є по вухах божевільно.
 І як знайти тепер, щоб жити, якісь сили?
 Для хазяїв його лиш квіти і могили.

 Шматочок болю посеред уламків стелі.
 Лежить безхатько - песик на руїнах сонця.
 Він сиротою став. Закрились вікна, двері.
 Його біль сильна з невідомо яким зростом.

 09. 03. 2023.


Рецензии