The reform is support of disciplinary commeetete
I SAY
OLDNESS UNTIL WHAT EXTENT
OLDS CAN KILL?
OLDS CAN DELEGITIMIZE AND ATTACK BY MEDICINE?
OLDS CAN FAIL CAREER?
OLDS CAN INSIST ON ONLY FORMAL L"TONGAUGE?
THE REFORM OLDNESS
THE YOUNG AND JUNIOR
WILL HAVE HUMAN RIGHT
THE SEX WILL BE THREATENED?
SEXUAL HABITS WILL BE ATTACKED?
BADNESS UNTIL WHAT LEVEL
Свидетельство о публикации №123030701092