Insect-23

  Восходит
  Солндце

  над равниной


 как
 в гриле
  жарит
  муравьёв-д , терминтов

  Above the f-kn plate of Plain

  А - (я)
 то  ,  тут   ,
  скажи ,
  зачем -?

  в - чём
  беспричинность

 Хитон укроет
 утро
 с комарами ,

 Пушок утра
укажет
  ровно - 6

 


Рецензии