Немовля

 Восьмимісячне немовля
 спало тихо в своєму ліжечку.
 Були іграшки, ніч, весна.
 Запоріжжя здригнулось від вибухів.

 Восьмимісячне немовля
 народилось, щоб просто жити.
 Крик ракети пробив життя.
 Поряд були батьки, як квіти.

 Восьмимісячне немовля
 поряд з мамою, татом загинуло.
 Друге березня, біль і війна.
 І квартира, що пеклом вигоріла.

 Восьмимісячне немовля
 вже на небі із мамою, татом.
 Вбивцям їхнім вернеться сповна.
 Вони більше не зможуть спати.

 06. 03. 2023.


Рецензии