цяпло на вуснах

У тваiх вуснах
цяплом схавацца
зімовай раніцай
позняга сну
i пацалункам сляпым
расцерцi
жарсьцi ядзерка
аб шчаку
пакуль свiтанак
яшчэ толькi
прагне
ўскочыць позiркам першым
у акно
жаданняў сотню наших гарачых
зменiм толькi ўсяго
на адно
распешчыць холад
новага сонца
каб засталося ў начы
яно…


Рецензии