Ad hominem
Ab ovo usque ad mala
Absit invidia verbo
Absit invidia
Absit omen
A linea
A capite ad calcem.
Ad hominem
A mari usque ad mare
una - quia hoc verbum exclusivum quamdam habet
singularitas
.................
Acta diurna...
04.03.2023
Свидетельство о публикации №123030500425