А Укра на розцвiте

А Україна розцвіте

Я хочу притулитися до Бога
Й маленькой дівчинкою виплакати біль.
Та іншу для України дорогу
Я хочу випросити в Господа поспіль.

Я знаю він почує і дарує.
Я знаю плаче разом із людьми.
Та злидні все ж таки існують та руйнують
Життя яскраве. Інші бо, чим ми.

У них немає поняття про волю
І про любов немає поняття.
Забули Бога, знищуючи долю
Несучи смерть в своє же майбуття.

Бо з нами Бог. Він захистить, я вірю.
Звільнить від страшних та убогих нелюдей.
А Україна розцвіте, чудовий вирій,
Та пригорне розгублених дітей.

Олена Самунь
22-23.10.2022


Рецензии