Бахор - Весна

Ба ;ар канори ин Замин, биё ба;ор мебарем,
Зи сина;ои оташин, биё ба;ор мебарем.
Зи иш;и булбули Ватан ба ;унча;ои ;ар чаман,
Зи номи неки одамин, биё ба;ор мебарем.
Ба к;дакони Суриё, ба тифлакони Туркиё,
Ба модарони Украин, биё ба;ор мебарем.
Ба хушксори бо;;о, ки дидаанд до;;о,
Зи номи атри ёсамин, биё ба;ор мебарем.
Ч; сурате ма;озиву, ч; сирате, ки иш; нест,
Ба одамони о;анин, биё ба;ор мебарем.
Ба дида;ои боумед, ба ;алб;ои интизор,
Зи ру;;ои пуртанин, биё ба;ор мебарем.
Ч; хаста гашта ин Замин, зи шарру ш;ру бухлу кин,
Ба ра;ми хашми золимин, биё ба;ор мебарем.
Ба хона;ои ;ар;и ;ам, ба куча;ои лолагун,
Ба номи Раббилоламин, биё ба;ор мебарем.
Барои дафъи ;ар вабо, Ту; ки чора; на мо,
Ту чорасози вопасин, биё ба;ор мебарем.


Рецензии