Отношения тонко

Сладко - сладко,
Обнимает крепко,
Душит терпко,
Так чутко,
Все тут шатко,
Отношения тонко,
Чужое манко,
Свое кротко,
До слез коротко,
Далекое близко.

1520
20210304
#сергейте #поэт #стиль


Рецензии