Каралева восень

КАРАЛЕВА ВОСЕНЬ КРОЧЫЦЬ
І  ЯЕ  ВІДАЦЬ  ЗДАЛЛЯ.
ЯНА  ЗОЛАТАМ   ЧАРУЕ,
ВАБІЦЬ  ФАРБАМІ  ЯНА.
КАРАЛЕВА,КАЛІ  СОНЦА
ЯРКА  СВЕЦІЦЬ У ЦІШЫ.
КАРАЛЕВА ЯК БЫ ШЭПЧА-
КІНЬ УСЁ,ДЫ ПАГЛЯДЗІ!
ПАГЛЯДЗІ ЎСЁ НАВОКАЛ,
ЗІХАЦІЦЬ АЖНО Ў ВАЧАХ,
ПАГЛЯДЗІ,ЯК ЎСЁ ЧАРОЎНА
НАМАЛЁВАНА Ў САДКАХ!


Рецензии