Що нам зорi напророчили

Що нам зорі напророчили,
Може, все ж-таки здійсниться.
Невеличке заохочення -
Це парад планет в зіницях.

Зорі тягнуть сяйво вечора,
Мов коктейль, чий смак глибинний
Нас втішає перед втечею,
Душі наші все ж невинні.

Кров спинити сяйвом зоряним,
Молитви шовковій грації
Принести, і дихать зорями -
Ось такі в нас комбінації.


Рецензии