Бог спаситель
Души грешных искупитель,
На кресте Отцу молился
Не злословил, не гневился :
"Боже, что не ведают творят
Ты прости, помилуй их в сто крат"
С сердцем умиленным взмолимся:
Миром Господу помолимся,
Господи воззвах, услыши нас,
Чтоб от муки вечной спас
Рцем от всей души и помышления
От напастей Дьявольских, мучения
Господи услышь несчастных, просим,
Мы мольбу, к тебе опять приносим.
Бог Господь явился сирым, нам,
Паки Паки Господу помолимся,
Величая Православный Храм,
О народе мира горько взмолимся.
На благая лета, поклонение, держава
Сохрани, помилуй, не покинь.
Яко подобает честь и слава
Ныне, присно, Господи, Аминь.
Свидетельство о публикации №123030202928