Хвилина

У мене э лише хвилина
Щоб подивитись в очі
У мене є лише хвилина
Відчути дотик твоїх рук..

У мене є лише хвилина,
Відчути запах твій дівочій
У мене є лише хвилина,
Закривши очі, познайомити наш дух..

Лише хвилина, це вічність двох,
Лише хвилина та я тебе побачив,
І не віддам цей спогад,
Я тепер твій друг..


Рецензии