Життя - коротка насолода
Життя — коротка насолода...
і небуття!
Кому потрібна гідність роду
без каяття?
Шляхами різними до слави
йдемо в пітьмі.
Ті, хто насправді балом править —
глухі, німі.
Не зупинити відлік часу,
сльоза впаде.
Хрести на шиї, мов прикраса
для злих людей.
На рідну землю влізло лихо:
страшна війна.
Огидна московитська пиха —
ознака дна.
Лунає всюди плач страждання
малих дітей.
Щоденні зграями послання
сумних вістей.
Незламність нашого народу
зігріла світ.
Героям слава! За свободу —
наш заповіт.
01.03.2023
Свидетельство о публикации №123030108740