Qiyinchiliklarni yengib Qiziqarli suratlar she riy
«Qiyinchiliklarni yengib…» (Qiziqarli suratlar — she;riy izoxlar bilan)
«UZOQNI KO;ZLАB…»
-«Kimdir xarakatda — uzoqni ko;zlar,
Yana kim «dangasa» — «bahona» izlar!».
…………(Davomi)……….
Свидетельство о публикации №123030108149