Я вiдчуваю наближення весни
Я відчуваю наближення весни!
І радують прекрасні сади,
Весняні квіти квіточки
пташки весняні пісні співають,
У птахів чудові голоси,
Природа навесні так незвичайно оживає
Журчать весняні струмки,
Я чекаю весну чудові цвітіння
Весняний місяць березень настає
природа та свіже повітря нашу душу наповнює
Весна весняні квіточки,
І незвичайні про весну рядки!
Автор :Настена Журавлёва
Свидетельство о публикации №123030102217
Клавдия
Клавдия Чернобай 02.03.2023 08:57 Заявить о нарушении