Fashion-старовiри

Fashion - старовіри,
Щось на кшталт новомодних привидів,
І ніхто їм не заздрить,
І ніхто не вважає їх за
Щось крім частки ландшафту,
І кажуть, що з ними не хрестили нікого
І не дотримувались етикету
І не розвивали здібності
І не засвічували плівки
І не помилялися
І не користувалися метро й літаками
І не були без вина щасливі вщент
Фешн-старовіри -

Такий собі дизайнерський акцент.

Одні кажуть - генетика,
Інші - магія,
Ритми - ті, що, мов хвилі,
Ефемерно безсилі.

Фешн-старовіри.

Прискіпливий сукулент.

От тільки термінологія зі старих міхів,
От тільки пристрасті такі нездоланні,
Фешн-старовіри
Вірні собі
У нерівномірній тривозі.

Чи вимкнули речитатив респондента-резонера, чи ні.

Фешн-старовіри, проте,
Ніколи не бувають на мілині.

* На згадку про неперепрожиті миттєвості.


Рецензии