Безуглому 50. Майже Павло Тичина

Хоч навкруг не дуже добре, хоч в "Республіці" всі кобри
- Нам на них начхать!
Ми собі в тісному колі наїмося бараболі
І будем співать!

Пан Безуглий дуже вчасно юбілей свій повновласний
Організував!
Вже пройшло п'ятдесят років - від капусти в парі кроків
Хтось його спіймав.

Ось чому ми в цьому банку зробим добру гучну п'янку.
- Хай йому щастить!
Хай віднині юбіляру буде все завжди на шару
Прямо в цю-же мить!

Хай все кращає здоров'я, розумніє поголов'я,
Жінка любить хай!
Буде хай грошей багато, хай побільше буде в хату!
Так що - починай!

Попереду ще сто років, ти ще парубок - нівроку,
Буде в тебе все!
Буде щастя, будуть гроші, і невісточка хороша
Внуків принесе!

Ми тебе прекрасно знаєм і тому поздоровляєм
Крепко й від душі!
Хай тобі щастить віднині навіть тут, на Україні
В нашім шалаші!


Рецензии